Hallongrottor
Hallogrottor
250g smör
1 1/2dl socker
1 1/2tsk bakpulver
4 1/2dl vetemjöl
1dl marsanpulver
11/2 Drottning eller Hallonsylt
Blanda rumsvarmt smör med alla torra ingredienser.
Rulla 25 bollar och placera dessa i kakformar, tryck ned ett finger i mitten på varje kaka och lägg i en klick med sylt i varje kaka. Grädda på 200grader i ca 15min.
250g smör
1 1/2dl socker
1 1/2tsk bakpulver
4 1/2dl vetemjöl
1dl marsanpulver
11/2 Drottning eller Hallonsylt
Blanda rumsvarmt smör med alla torra ingredienser.
Rulla 25 bollar och placera dessa i kakformar, tryck ned ett finger i mitten på varje kaka och lägg i en klick med sylt i varje kaka. Grädda på 200grader i ca 15min.
Kommentarer
Trackback